HTML

Bemutatkozunk

2009.05.26. 19:41 :: nepotizmusintezet

A sebtében, akarom mondani frissen megalakult nepotizmus intézet a konzervatív eszmék sziklaszilárd gyorsbetonból öntött talapzata. Tagjaink gondosan ápolják az ország legszebb  legmélyebben gyökerező hagyományait, a CSALÁD összetartó ereje nékül, hitünk szerint nincsen jövője e hazának. Teljesíthetetlen álmokat és célokat  nem kergetünk, válaszaink mindig praktikusak, ha ez még eddig nem derült volna  ki. Elegáns szövetkabátunk bőséges és kigombolva hordjuk, minket a széltól óvni nem kell.

Igazgató
Nagybányai Gyurcsány Bálint (Nepomuki Szent János Almasavbontó lovagrend tagja)

law&order alintézet
ifj Horn Gyula

Regresszív eszmevilág kutatócsoport
Hiller Ákos

Szabad a piac vitakör
Veres József (gróf, de ezt általában szemérmesen elhallgatom)

Folyamatosan bővülünk....és írunk elemzéseket is.

4 komment · 1 trackback

Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://nepotizmusintezet.blog.hu/api/trackback/id/tr381145428

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.05.26. 20:51:53

Igazikonzervatívok On the Rise: És Ezt Így Hogy?Érzi Ön, hogy konzervatív, de undorodik a Fidesztől? Minidiktátornak tartja az Orbánt, a Létező Magyar Jobboldalt pedig baloldali populisták dilettáns brigádjának? Távozása óta kiábrándult II. Ferencből, aki…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radio 2009.05.26. 20:02:24

Lehet gyakornoknak jelentkezni? PhD-m van seggnyalásból.

Dirky 2009.05.26. 20:21:44

Na ne már, valami hárombetűs magazinos csajt még szerezzen be az Intézet, akkor házon belül lehet majd utánpótlást is nevelni. Így csak a divatosan homokos angol kolídzs-fíling van meg.

Kolompár"nyugodtan lehetne szidni a zsidókat"Orbán · http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2009/06/romapart.jpg 2009.05.26. 20:33:41

Szeretném beajánlani Gyenesei Levendulát a Konzervativ Családi Karrier (vagy valami hasonló) női asztaltársaság vezetésére.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2009.05.27. 09:51:33

Hiánypótló, Piaci Rést lefedő think tank, sok sikert hozzá. Thinkügyben kérem forduljanak Loxony úrhoz, tankügyben Kovátsch Gamma Bertalanhoz. Ők nagyon segítőkészek.
süti beállítások módosítása